Familia unui bărbat de 41 de ani din comuna Biharia îl caută, după ce acesta a plecat voluntar de-acasă, joi dimineață, și nu s-a mai întors. Poliția Bihor îndeamnă pe oricine l-a văzut să anunțe autoritățile.

„La 5 Iunie 2023, în jurul orei 10.00, polițiștii de la Secția nr.3 de Poliție Rurală Biharia din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de un membru al familiei unui bărbat de 41 de ani, din localitatea Biharia, județul Bihor– JUHASZ CSABA, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul zilei de 1 iunie a.c., în jurul orei 08.00 și nu a mai revenit”, a transmis Poliția.

Bărbatul are circa 1,70 m înălțime, cam 70 de kg, constituție atletică, faţă ovală, ochi albaștri - verzui, ten deschis, păr șaten, tuns scurt. Ca semn particular, are acesta are tăiată jumătate din unghia degetului arătător de la mâna dreaptă.

Când a plecat de-acasă, bărbatul era îmbrăcată cu o geacă albastru cu alb, tricou alb, blugi albaștri, pantofi sport, albastru închis, șapcă gri, cu cozoroc.
 
„Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!”, a mai transmis Poliția.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!