Un malaysian în vârstă de 110 ani care îşi căuta o nevastă spune că este pregătit să se căsătorească din nou după ce o femeie de 82 de ani a acceptat. Străbunicul a avut o dorinţă înainte să spună "da": soţia să ştie să gătească.

Totuşi, bătrânelul nu pare să fie îndrăgostit de viitoarea sa parteneră de viaţă, ci mai mult de specialităţile culinare cu care aceasta îl va răsfăţa.

"Nu contează cine este atât timp cât poate să-mi gătească", a declarat Ahmad Mohamad Isa. Acesta are 20 de nepoţi şi 40 de strănepoţi şi a declarat pentru ziarul "Utusan Malaysia" că îşi doreşte o nevastă care să aibă grijă de el.

Visul său a fost rapid împlinit. Sanah Ahmad, în vârstă de 82 de ani, văduvă de 30 de ani, a văzut declaraţia bărbatului. Femeia şi-a rugat copiii să-i contacteze familia lui Ahmad şi să facă aranjamentele. Ahmad a mărturisit că a fost fericit şi surprins că Sanah i-a contactat familia.

"Nu-mi place singurătatea, nu-mi place să dorm singur. Dacă aş avea o nevastă, ea ar avea grijă de mine", spune bătrânul, care a mai fost căsătorit de cinci ori. Patru dintre soţiile sale au murit, iar de a cincea a divorţat. Sanah a declarat că este atrasă de Ahmad pentru că seamănă izbitor cu fostul său soţ şi cei doi au acelaşi nume.