E un designer celebru, cunoscută în mod special pentru rochiile de mireasă pe care le creează, rochii râvnite de toate vedetele de la Hollywood. Dar nimeni nu şi-o închipuia pozând în costum de baie, la cei 62 de ani ai săi.

Designerul Vera Wang a cumpărat recent un apartament cu patru camere în Beverly Hills şi a decis să arate casa într-un pictorial pentru ediţia din luna februarie a revistei Harpers Bazaar.

Dar nu casa este cea care a atras toate privirile, ci corpul pe care designerul -mama a doi copii- îl expune într-un costum de baie. Costumul a dezvăluit un corp pe care femeile care au jumătate din vârsta acesteia ar fi bucuroase să îl aibă, potrivit Hollywood Reporter.

"E amuzant că eu sunt femeia pe care nimeni nu o vede niciodată la plajă în costum de baie. Întrebaţi pe oricine a călătorit cu mine. Sunt acoperită de atâtea straturi de obicei, că ai crede că sunt Lawrence al Arabiei", povesteşte Vera Wang.

Chiar şi după ce a văzut revista, designerul rămâne destul de modestă în privinţa siluetei sale: "Sunt puţin îngrozită. Dar tot îmi place bustiera aceea", recunoaşte ea.