Americanca Martha Stewart, cunoscută femeie de afaceri și prezentatoare TV, a devenit cea mai în vârstă persoană care a pozat pentru coperta revistei Sports Illustrated, ediția „Swimsuit”, adică dedicată costumelor de baie.

La 81 de ani, Martha Stewart a demonstrat că arată mai bine decât femei care au jumătate din vârsta ei.

„Să încerci lucruri noi este foarte bine. Să fii neînfricat este foarte bine. Să nu vă fie frică de nimic”, a scris Stewart pe contul ei de Instagram, unde a dezvăluit o fotografie realizată în cadrul acestei ședințe foto. 

Pentru pictorialul din Sports Illustrated, Martha Stewart a mers în Republica Dominicană și a făcut fotografii în 10 costume de baie. 

Ea a mărturisit și că, atunci când i s-a propus să fie modelul acestui pictorial, a acceptat cu ușurință: „M-am gândit că este destul de bine, cred că voi fi cea mai în vârstă persoană care a apărut vreodată pe coperta unei reviste Sports Illustrated”.

Lucru care, potrivit The Guardian, s-a confirmat: până la Stewart, cea mai bătrână persoană de pe copertă a fost mama lui Elon Musk, Maye Musk, care a pozat în 2022, când avea 74 de ani.

„Eu nu mă gândesc foarte mult la vârstă, dar m-am gândit că acest lucru este destul de istoric”, a mai spus vedeta americană.

I-a îndemnat pe cititorii Sports Illustrated să nu se gândească la îmbătrânire, ca la o chestie „plictisitoare”, ci la viața lor și, mai ales, la cum să aibă succes în viață. 

Întrebată cum s-a pregătit pentru ședința foto, Martha Stewart a spus că nu s-a înfometat, dar n-a mâncat deloc pâine și paste timp de câteva luni. „Am mers la Pilates în fiecare zi (...). Eu duc o viață curată oricum. O dietă bună și exerciții bune și produse de îngrijire a pielii bune și toate lucrurile de tipul acesta, dar a fost destul de distractiv”, a mai spus ea.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!