Giorgio Armani, fondatorul brandului de modă italian omonim, intenționează să mai rămână doi sau trei ani la conducerea companiei sale, după cum a spus chiar el într-un interviu publicat duminică în Italia și citat de hotnews.ro.

Bărbatul ajuns la 90 de ani spune că își plănuiește retragerea. „Îmi mai pot acorda doi sau trei ani ca șef al companiei. Nu mai mult, ar fi negativ”, a declarat Armani pentru ziarul italian Corriere della Sera.

Până acum, el a fost rezervat și nu a vorbit despre planurile de succesiune pentru compania pe care a fondat-o în 1975. Acum, Armani a spus că are nopți neliniștite, în care visează că „nu mai trebuie să fiu cel care spune «Da» sau «Nu»”.

Nu se știe cui va rămâne compania, însă, dat fiind că fondatorul faimosului brand nu are copii. Armani a precizat și că a fost abordat de potențiali investitori străini, dar deocamdată nu a identificat o soluție potrivită. În schimb, a lăsat să se înțeleagă că a stabilit un protocol pentru a reglementa succesiunea lui.

Bărbatul ajuns la 90 de ani spune că longevitatea lui se explică prin disciplină. 

Starea lui de bine o pune și pe seama faptului că de patru decenii face sport și are o rutină pe care o respectă riguros: „Am început să fac exerciții în mod serios când aveam 50 de ani, în fiecare dimineață. În ultimii 15 ani, de două ori pe zi, când mă trezesc și înainte de a mă culca seara”.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!