CSM Universitatea Oradea va întâlni ICIM Arad în cadrul Diviziei A de baschet feminin, grupa de elită. Partida va avea loc la Arena Antonio Alexe, cu începere de la ora 17. Este un meci în care arădencele au prima şansă, ICIM-ul fiind principala rivală a celor din Târgovişte la cucerirea titlului naţional.

Tot azi, dar la Cluj, CSM Oradea va încerca să obţină a treia victorie consecutivă în Divizia A de baschet masculin. Orădenii, care vin după victoriile cu CS Otopeni (în deplasare) şi U Mobitelco Cluj (acasă) vor juca tot cu o echipă clujeană, Gladiator. Partida va începe la ora 18 şi va fi transmisă, în direct, de TVR 3.

Interesant este că se păstrează tradiţia ca echipele pe care CSM Oradea le întâlneşte să fi avut liber în etapa precedentă. CS Otopeni a avut etapă liberă înainte de a întâlni CSM Oradea, iar U Cluj a cerut amânarea a două partide de campionat pe motiv că jucătorii sunt bolnavi şi obosiţi după ce au jucat în cupele europene. Astfel, U Cluj a venit la Oradea odihnită pentru jocul de sâmbătă, dar tot a fost învinsă.

La fel se va întâmpla şi cu Gladiator Cluj. Echipa nu a jucat în etapa precedentă, deoarece partida cu ELBA Timişoara a fost amânată. „Este un făcut ca adversarele să aibă liber înaintea jocurilor cu noi, însă s-a dovedit că nu contează prea mult. Noi avem continuitate şi dorim să continuăm pe această linie a victoriilor", a declarat antrenorul echipei orădene Cristian Achim.