În perioada 27 iunie - 1 iulie, la stadionul din localitatea Borş se vor desfăşura jocurile contând pentru turneul din Zona 2 a fazei semifinale a Campionatului Naţional de fotbal juniori C (jucători născuţi în anul 1996).

La turneu şi-au obţinut dreptul de a participa 6 echipe, AS Şoimii Romulii (Bistriţa), Şcoala de Fotbal "Gică Popescu" Craiova, Dinamo Bucureşti, Gaz Metan Mediaş, ACU Arad şi FC Bihor.

Formaţia orădeană, pregătită de antrenorul Călin Cheregi, coordonatorul Centrului de Copii şi Juniori al clubului FC Bihor, şi-a câştigat dreptul de a participa la această fază după un parcurs impresionant în faza judeţeană şi apoi şi la turneul din faza zonală, pe care l-a găzduit şi câştigat fără probleme.

Tinerii jucători ai clubului bihorean au disputat până în prezent 21 de jocuri, au obţinut tot atâtea victorii şi au înregistrat un golaveraj impresionant, 147-2. Ei au totalizat 84 de puncte, maximum posibil.

Turneul semifinal de la Borş se va disputa în primă etapă pe două grupe, meciurile din această fază fiind programate luni, marţi şi miercuri, de la orele 16.30 şi 18. Joi va fi zi de pauză, iar vineri, de la ora 10, este programată finala, care va opune echipele situate pe primul loc în cele două grupe.

Şedinţa tehnică a turneului va avea loc luni, 27 iunie, de la ora 10, la sediul clubului FC Bihor. Cu această ocazie se va efectua şi tragerea la sorţi pentru componenţa gelor două grupe.

Doar echipa câştigătoare a turneului se va califica în faza finală a Campionatului Naţional, care va avea loc pe data de 5 iulie, la Bucureşti.