Bihorenii care vor să evadeze în natură au de anul acesta o variantă inedită de cazare în comuna Roşia, unde a fost amenajată o zonă de camping cu... autobuze.

Este vorba despre patru autobuze care au devenit locuri de cazare cu mai multe paturi, precum şi un autobuz care a fost transformat într-o bucătărie pe roţi de soţii Dezideriu şi Angela Szabo, stabiliți de mai mulţi ani în comuna Roşia. 

„La Busuri Camp” se află pe platoul Runcuri, unde este deja amenajată o zonă clasică de campare și unde se ridică acum o zonă cu corturi de glamping.

„În autobuze încap 24 de paturi. Le-am recondiționat noi. Aproape de autobuze se află şi o şură transformată în grup sanitar cu duşuri şi toalete, care poate fi folosită de cei care se cazează aici", a explicat, pentru BIHOREANUL, speologul Dezideriu Szabo.

Zona de camping se află pe un platou cu o privelişte impresionantă deasupra comunei.


(Sursa foto: Facebook - La Busuri Camp)

Preţurile sunt accesibile: o noapte de cazare pentru o persoană în autobuz costă 50 de lei, în zona de campare, 25 de lei pe persoană, iar la glamping va fi 200 de lei pe cort, unde vor încăpea două sau trei persoane. Corturile de glamping urmează să fie finalizate în următoarele săptămâni. 

Pe timpul verii, „La Busuri Camp” va organiza şi diverse ateliere creative pentru copii, ture de alpinism şi via ferrata, precum şi vizite ghidate în peşterile din apropiere.  


(Sursa foto: Facebook - Liceul Vocațional Pedagogic „Nicolae Bolcaș” Beiuș)

Cei care doresc să ia legătura cu gazdele pot suna la numărul de telefon 0723051842.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!