O orădeancă a câştigat o cină specială alături de Cătălin Botezatu, plus un voucher pentru cumpărături în valoare de 1.000 de lei la magazinul Amavi de pe Calea Borşului 22A, cu care celebrul creator de modă are un parteneriat ce datează de un an.

Premiu râvnit 

Tombola a început încă din luna aprilie, iar cei care au vrut să se înscrie au trebuit să cumpere piese vestimentare ori ţinute complete Amavi, un brand care face parte din grupul orădean Mobiente-Limtex, care realizează piese vestimentare pentru Max Mara, Balmain, Giorgio Armani, Moschino, Dolce&Gabbana ori Off-White.

Toţi clienţii au fost anunţaţi că extragerea va avea loc vineri, de la ora 17, la magazinul Amavi. Premiul pus în joc a fost un voucher de 1.000 de lei la magazinul Amavi şi o cină cu renumitul Cătălin Botezatu, sâmbătă seară, la un restaurant din oraş.

La extragere s-au adunat circa 80 de fani ai brandului orădean Amavi, inclusiv o parte dintre cei care s-au înscris în tombolă, aşteptând cu nerăbdare să afle marele câştigător. Unii s-au înscris chiar vineri, înainte de termenul limită, după ce au cumpărat rochii, bluze, pantaloni ori tricouri. De altfel, mulţi dintre cei sosiţi la eveniment purtat chiar articole vestimentare create de brandul orădean.

La sediul firmei au fost prezenţi stilistul Marius Molan, împreună cu modele din cadrul agenţiei sale MModels, senatoarea Arina Moş, directoarea Centrului de Transfuzie Sanguină, Ligia Burtă, şi cunoscuta antrenoare de kangoo jumps Kinga Sebestyen.

Amavi în Times Square 

După ora 17, Cătălin Botezatu le-a povestit invitaţilor despre parteneriatul cu Amavi.

"Mă bucur că am încheiat acest parteneriat împreună cu soţii Tulvan (n.r. Ioan şi Rodica), proprietarii firmei, cu care colaborez foarte bine, la fel cum se întâmplă şi cu directoarea de marketing Olivia Popovici şi cu cei care sunt inima acestei firme, adică angajaţii care creează aceste colecţii minunate, cu care ne putem lăuda. Cele mai recente colecţii, pentru care am lucrat şi eu la styling, au ajuns chiar şi peste hotare. Anul acesta, brandul Amavi s-a văzut pe un ecran imens din cea mai cunoscută intersecţie a lumii: Times Square din New York. Apoi am expus colecţiile la cel mai mare târg fashion, Coterie, iar ulterior la Paris Fashion Week, unde am avut o prezentare la hotelul Ritz", a spus acesta în faţa publicului.


Rodica Tulvan, Cătălin Botezatu şi Olivia Popovici, la extragerea câştigătoarei

El a lăudat fabrica orădeană, detaliind că aceasta este plină de echipamente noi, de ultima generaţie, care le ajută pe croitorese să creeze cele mai reuşite articole vestimentare.

"Aici sunt maşinării care produc pentru cele mai mari branduri ale lumii, iar eu îi felicit pe soţii Tulvan pentru această reuşită. Iată că aceste haine se produc aici, în Oradea, în România. Sunt mândru să lucrez cu ei", a mai zis creatorul de modă.

La finalul discursului, acesta a dezvăluit că piesele vestimentare create de Amavi urmează să ajungă şi în centre comerciale din Bucureşti.

Încă un premiu... pe loc 

La ora 17.30, Cătălin Botezatu a ales din urna cu bilete unul singur, iar câştigătoarea s-a dovedit a fi Corina Basarab (în dreapta desginerului), din Oradea, cu un tichet pe care l-a adăugat chiar vineri în urnă, după achiziţionarea unor haine. Ea va cina alături de Cătălin Botezatu şi va putea face cumpărături de 1.000 de lei la Amavi. 

Pentru că au fost mulţi participanţi, organizatorii au decis pe loc să mai ofere încă un premiu, un voucher de 500 de lei, iar biletul extras a fost cel cu numele orădencei Simona Boruţ (în stânga desginerului).

"Sunt înnebunită după produsele lor, cumpăr extrem de des şi mă bucur că au decis să mai ofere un premiu", a spus Simona Boruţ pentru BIHOREANUL.

Evenimentul s-a încheiat cu un bufet plin de delicatese de care au fost invitaţi să se bucure toţi cei prezenţi.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!