Noi întâmplări în cazul divorţului dintre Irinel şi Monica Columbeanu, un subiect fierbine al ultimelor zile. Vineri, Irinel Columbeanu s-a prezentat la Judecătoria din Buftea în procesul de custodie al Irinei, fiica celor doi.

Încă de la prima afişare, cei doi soţi îşi reproşează modul defectuos în care s-au comportat cu fetiţa. Din cauza faptului că Monica nu a fost prezentă, trimiţând doar avocata, judecătorii au decis amânarea procesului până pe 28 februarie, potrivit adevărul.ro.

În faţa judecătorilor, Irinel Columbeanu a prezentat un raport psihologic al fetiţei în care se arată că a suferit tulburări emoţionale. În replică, Monica, prin avocata sa a cerut să se facă o anchetă socială la domiciliul miliardarului.

În faţa Judecătoriei, Irinel Columbeanu a declarat: "Fetiţa va sta cu mine, sunt sigur de asta. Monica nu are un domiciliu stabil, apartamentul de pe Calea Victoriei i-a fost donat, donaţie ce va fi revocată!".

În timp ce Monica Columbeanu cere încredinţarea fiicei sale până la pronunţarea divorţului, Irinel o acuză că petrece mai mult timp prin cluburi. "De Crăciun, Monica dansa prin baruri de noapte, iar eu stăteam cu fetiţa", a spus miliardarul.