Nu aştepta Programul RABLA ca să-ţi iei maşina pe care ţi-o doreşti. Cu Volkswagen, poţi porni la drum oricând vrei tu!

Profită acum de ofertă prin D&C Oradea şi beneficiază de echivalentul a 1, 2 sau 3 vouchere de reducere la achiziţionarea unuia dintre autovehiculele marca Volkswagen participante la campania promoţională.

Un voucher aduce o reducere de 1.326 Euro (TVA inclus), acesta având o valoare similară primei de casare acordată în cadrul programului Rabla derulat de Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu (Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional).

Autovehiculele Volkswagen participante la campanie prin D&C Oradea sunt următoarele:

- Volkswagen Polo - se acordă 1 voucher de reducere;

- Volkswagen T-Cross - se acordă 1 voucher de reducere;

- Volkswagen T-Roc - se acordă 1 voucher de reducere;

- Volkswagen Tiguan Facelift - se acordă 2 vouchere de reducere;

- Volkswagen Passat - se acordă 2 vouchere de reducere;

- Volkswagen Arteon - se acordă 3 vouchere de reducere;

- Volkswagen Tiguan Allspace - se acordă 3 vouchere de reducere.

Pentru acordarea voucherelor în cadrul Campaniei nu este necesară casarea sau predarea către organizator a niciunui autovehicul de către participant.

Campania se desfăşoară începând cu data de 2 februarie 2021 şi este desfăsurată în limita stocului disponibil, doar pentru achiziţionarea autovehiculelor existente în stoc, voucherele nu de aplică pentru autovehicule solicitate de client la comandă.

Te şteptăm la showroom-ul D&C de pe Calea Clujului nr. 287 pentru a afla detalii cu privire la disponibilitatea stocurilor. Pentru alte detalii şi oferte îţi stăm la dispoziţie telefon la 0259478847 sau pe mail la adresa pkw@dcvw.ro.

(advertorial)