În lumea SUV-urilor compacte şi-a făcut apariţia şi ultimul model de Audi Q5 Sportback, care vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă de opţiuni noi care cresc confortul, calitatea şi siguranţa la volan.

De când a apărut pe piaţă (Q5 -2008, iar Q5 SB - 2020/2021) şi până astăzi, acest model de SUV a devenit unul dintre cele mai apreciate de pe piaţă.

Cu un design nou, mult mai sofisticat decât primele versiuni, noul Q5 este o bijuterie de maşină. Şi spunem asta datorită finisărilor cu materiale de top şi gama largă de opţiuni premium: keyless access, climatizare tri-zone, sunroof panoramic, faruri adaptive sau comandă electrică a hayon-ului. Nici portbagajul nu se lasă mai prejos, acesta fiind cel mai mare din categoria aceasta de maşini, având o capacitate de 540 litri (cu o capacitate maximă de 1560 litri).

Mai sunt disponibile dotări precum "Audi Lane Assist" (avertizarea la depăşirea involuntară a benzii), "Adaptive Cruise Control" (un cruise control care adaptează viteza faţă de a vehiculului din faţă). Dacă e sa vorbim despre confort, se poate opta pentru "Audi Parking System Advanced" (senzori de parcare şi cameră pentru mersul înapoi), scaune faţă cu acţionare electrică şi funcţie de masaj, sistemul multimedia "Bang & Oluffsen", cu smartphone interface sau USB C.

Sistemul de navigaţie de top este alcătuit dintr-un monitor de înaltă definiţie, care afişează hărţile în format 3D.

Preţ Audi Q5 Sportback: 42.600 euro + TVA

Pentru mai multe detalii, vă aşteptăm în showroom, str. Calea Clujului 289, din Oradea, sau la numărul de telefon 0259 478 847.

(advertorial)