Decizie controversată a celebrilor Angelina Jolie şi Brad Pitt, care au decis să-şi lase fiica de 11 ani, Shiloh (foto), să înceapă tratamentele hormonale necesare pentru o viitoare operaţie de schimbare de sex. 

Presa de peste Ocean scrie că, încă de când avea 4 ani, copila se manifesta ca un băieţel: prefera să aibă părul scurt, hainele de băieţi şi chiar cerea să fie strigată John sau Peter. Părinţii ei, cunoscuţi militanţi pentru comunitatea LGBT, au dus-o şi la psiholog, iar între timp s-au convins că trebuie să-i lase libertatea de a alege ce vrea să fie.

Drept urmare, Shiloh a decis că doreşte să facă o operaţie de schimbare de sex şi, deşi nu mai formează un cuplu, părinţii ei au decis împreună să-i respecte hotărârea. Apropiaţii celor doi au povestit jurnaliştilor din SUA că Shiloh ia deja hormoni, pentru ca trupul ei să nu se transforme în cel al unei femei.

Brad Pitt şi Angelina Jolie au împreună şase copii, dintre care trei biologici şi trei adoptaţi. Shiloh este cel mai mare copil natural al cuplului.