De Crăciun, fiţi mai buni! Asociaţia Piticot îndeamnă la solidaritate în cazul unei fetiţe din Oradea, pe numele ei Denisa Mundrucz, care la doar 7 anişori suferă de o multitudine de boli care o împiedică să trăiască bucuriile normale ale vârstei.

Fetiţa s-a născut la 8 luni şi suferă, între altele, de convulsie febrilă, parapareză spastică, frecvente crize de apnee şi cianoza, hipotrofie - staturo ponderală severă (greutatea sa actuală este de 13,5kg), anemie carenţială severă, rahitism, retard neuro-psihomotor.

"Denisa este mezina familiei Mundrucz, iar doi dintre cei trei fraţi ai săi sunt de asemenea cu handicap. Mama lor i-a crescut singură, luptându-se permanent pentru mai binele copiilor săi. Din păcate, de cele mai multe ori a pierdut aceste lupte, astfel încât are nevoie mai mult decat oricând de ajutorul nostru, al tuturor", se arată în comunicatul Asociaţiei.

Denisa a rămas fără medicamentele de care îi depinde buna funcţionare a inimii şi a întregului organism, iar mama sa nu are de unde să facă rost de banii necesari pentru a le cumpăra.

"Disperată, a apelat la ajutorul Asociaţiei Piticot, în speranţa că vom reuşi să-i salvăm fiica. Pentru a supravieţui, Denisa are nevoie de medicamente în valoare de 1.500 de lei, în fiecare lună. Haideţi să o ajutăm pe Denisa", transmit reprezentanţii Asociaţiei.

Fiecare donaţie contează, oricât de mică. Persoanele care vor să ajute o pot face fie online, pe site-ul Asociaţiei Piticot (http://www.piticot.org/cazuri_umanitare.php?inc=donatie ), fie contactând prin e-mail la adresele: dorel@piticot.org si lavinia@piticot.org sau telefonic, la numerele: 0728. 572. 879 (Dorel Puchianu) si 0728.270.876 (Lavinia Catrinar).