ERA Shopping Park anunţă pentru acest weekend o serie de evenimente speciale, oferite de centrul comercial vizitatorilor săi cu ocazia împlinirii a doi ani de când s-a deschis în Oradea.

Unul dintre evenimente este spectacolul oferit sâmbătă seară de Paula Seling, cunoscuta cântăreaţă care a obţinut locul al treilea la Eurovisionul de anul trecut şi care va interpreta pe scena din galeriile comerciale melodii precum "Ploaie în luna lui marte", "Timpul" şi "Playing with fire". Concertul va începe de la ora 18, iar publicul va putea asculta înainte recitalurile unor artişti locali.

Tot în weekendul 18-20 martie, ERA Shopping Park organizează primul târg de fitness, wellness SPA şi frumuseţe din Bihor. "De vineri şi până duminică cei mai importanţi producători şi distribuitori de produse, dar şi cele mai cunoscute saloane din oraş vor fi prezenţi la ERA Shopping Park pentru a le oferi tuturor doamnelor şi domnişoarelor informaţii complete despre frumuseţe, sănătate, îngrijire corporală şi relaxare", precizează reprezentanţii centrului comercial într-un comunicat.

În cadrul târgului vor fi organizate şi evenimente precum demonstraţii şi concursuri de fitness la spinning sau aerobic, concursuri de culturism, forţă şi rezistenţă, diagnosticări şi alte consultaţii. În plus, ERA a anunţat că toţi vizitatorii târgului se vor putea bucura de promoţii şi cupoane de reducere oferite de către expozanţi.

Totodată, Carrefour ERA a pus în joc pentru aniversarea a doi ani concursuri cu premii constând într-un cuptor cu microunde, o cameră foto, o bicicletă, un televizor şi o maşină de spălat.