În vreme ce la Oradea cursele aeriene internaţionale sunt încă la stadiul de promisiuni, vecinii unguri nu stau deloc pe gânduri. Aeroportul din Debreţin anunţă transfer auto dinspre şi spre Oradea cu doar 6 euro!

Potrivit unui comunicat transmis în limba română de reprezentanţii aeroportului ungar, serviciul este disponibil începând din 14 martie, plecarea  făcându-se din zona Gării Centrale, respectiv de pe Bd. Ştefan cel Mare, nr. 4, cu mijloacele de transport aparţinând companiei OTGABI IMPEX SRL.

"Transportatorul, cu o experienţă vastă în transportul de persoane, vine alături de Debrecen Airport pentru a presta acest pachet de servicii, reprezentând o mare realizare pentru noi. Astfel călătorii noştri din România pot beneficia de servicii de transfer de calitate, la preţuri accesibile. Autobuzul de transfer va aştepta călătorii la ieşirea din terminalul aeroportului, într-o parcare specială. În limita locurilor disponibile, locuitorii din Oradea sau Debrecen pot folosi acest serviciu de a călători între cele două localităţi", arată comunicatul.

Preţul unei călătorii între aeroportul Debreţin şi Oradea este de 6 euro, suma putând fi achitată în lei şi forinţi. Deocamdată, biletele se pot cumpăra doar de la şofer, însă se doreşte şi implementarea unui sistem de plată online.

"Cursa de transfer circulă între Oradea şi Debrecen Airport şi retur. Avem legătură pentru fiecare cursă aeriană de la aeroport. Cursa de dimineaţa intră şi la gara din Debrecen, făcând legătură cu trenul pentru Budapesta şi Viena", se arată pe site-ul proiectului deboratransfer.eu.

În limita locurilor disponibile, locuitorii celor două oraşe pot folosi acest serviciu de a călători între cele două localităţi. Foarte importantă este însă rezervarea prealabilă a locului în autobuz este obligatorie, cu cel puţin 6 ore înaintea orei de plecare.

Rezervările se pot face la numerele de telefon: 004-0725-936323; 004-0770-949523, prin e-mail: deboratransfer@monthermal.com, sau pe facebook: www.facebook.com/DEBORATRANSFER.

Detalii despre orarul autobuzelor găsiţi accesând site-ul www.deboratransfer.eu, disponibil în limba română.

Comunicatul aminteşte şi numărul curselor regulate de pe Debrecen Airport în 2016:

Curse de avion de pe aeroportul din Debreţin