ERA Shopping Park a anunţat că începând de vineri, 22 aprilie, şi până duminică, 1 mai, circul Safari poposeşte în parcarea centrului comercial din Calea Aradului. "Renumitul Circ îi va încânta în fiecare zi pe orădeni cu acrobaţii, momente cu clovni şi dresură de animale exotice în locul special amenajat în parcarea de la ERA Park. Reprezentaţiile Circului Safari vor avea loc în fiecare zi a săptămânii, de la ora 18, şi în weekend de două, de la orele 14 şi 18", se arată într-un comunicat al ERA Shopping Park.

Preţul unui bilet pentru copii va fi de 20 lei, pentru adulţi 30 lei, iar la lojă de 40 lei.

Cei 30 de circari din Olanda, Austria, Serbia, Ungaria şi România vor oferi spectatorilor numere de balet aerian şi acrobaţii periculoase, dar şi momente de dresură de hipopotami, lei, girafe, crocodili, şerpi uriaşi, tarantule, elefanţi, cămile ori lame.

"Nu vor lipsi nici clovnii, care îi vor amuza pe cei prezenţi şi le vor oferi surprize şi cadouri micilor spectatori. În plus, în pauzele dintre reprezentaţii va putea fi vizitată grădina zoologică pe care Circul Safari a adus-o special pentru orădeni", se mai arată în comunicat.

Circul Safari a fost fondat în anul 1968 de către Jozsef Nemeth Sr şi s-a afirmat de-a lungul timpului ca un promotor al circului complet, înglobând atât numere de magie şi acrobaţie, cât şi momente de dresaj.

În prezent, Circul Safari îmbină tehnologia modernă cu o varietate de animale, dresori şi artişti de circ profesionişti. Jozsef Nemeth este directorul actual al circului şi este cea de-a 5-a generaţie a familiei sale care stăpâneşte arta dresajului de animale exotice şi pe care o transmite şi fiilor săi, Jozsef şi Arnold. Nici soţia sa, Gina Kraim, nu este străină de artele circului, ea fiind descendenta cunoscutei dinastii de acrobaţi Picard-Donnert. În prezent, ea este responsabilă de latura artistică a spectacolelor şi de organizarea reprezentaţiilor.