Trupa „La Familia” pornește într-un turneu național, primul în ultimii 20 de ani, pentru promovarea noului album intitulat „Foarte”, iar turneul cuprinde și un rar concert pe scena orădeană. Acesta este anunțat pentru 23 martie, la Casa Tineretului, iar biletele se vând în regim „early bird” la prețul de 50 de lei.

„În toamna anului 2003 se lucra intens la un turneu național de promovare a albumului «Punct și de la capăt», lansat cu mare succes în primăvară la Rebel Music/Cat Music, un album (acum) legendar care fusese destinat să facă istorie (atunci) chiar și fără abrupta arestare a lui Sișu din luna octombrie a acelui an. Dar tăvălugul de evenimente care a urmat imediat sau ulterior în acești 20 de ani și traseul fenomenal al vieții celor doi membri ai trupei au dus la o perpetuă amânare a acelui turneu, până în punctul în care acest proiect părea destinat să nu se mai întâmple”, transmit organizatorii turneului.

Aparițiile rapperilor Sișu și Puya împreună pe scenă sunt rare. „Nimeni și nimic nu a reușit vreodată să strice în vreun fel unitatea și legătura dintre Sișu și Puya, iar atitudinea lor socială și crezul lor artistic au marcat adânc muzica și industria românească și au transformat deja mai mult decât doar o generație. Dovada s-a văzut la concertul de lansare a celui mai recent album – «Foarte» – când sala a fost umplută de un public cu vârste între 18-50 de ani. Și toți știau versurile. Și atunci a fost clar că de fapt «La Familia nu e o formație, ci două generații», dintre care cel puțin una așteaptă un turneu național de 20 de ani. Iar acest eveniment va fi istoric!”, mai transmit organizatorii. 

Aceștia spun că „setlistul este consistent și va conține toate marile pietre de hotar din vastul repertoriu al trupei, la platane va sta DJ WICKED, iar showul mai include invitați surpriză, efecte speciale, vizuale și chiar instrumente live!”.

Conform programului oficial, concertul din Oradea va avea loc pe 23 martie, de la ora 20, la Casa Tineretului (str. Alexandru Cazaban). Biletele s-au pus în vânzare la prețul de 50 de lei în regim pre-sale. 

„La Familia” s-a format în 1996 și și-a câștigat numeroși fani cu piese ca „Foame de bani”, „Tupeu de borfaș” sau „Viață bună”. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!