Caz şocant depistat de procurorii DIICOT, după o investigaţie a FBI: o mamă tânără din Giurgiu şi-a exploatat sexual copiii pe Skype, pentru banii unor clienţi americani. Anchetatorii au depistat că mezina femeii avea doar 11 luni atunci când mama ei a început să o abuzeze!

Potrivit adevarul.ro, femeia, Roxana Elena Onu, a fost depistată după ce unul dintre clienţii ei, americanul Brandon Gressette, a fost arestat de FBI în Carolina de Sud pentru pornografie infantilă prin sisteme informatice şi exploatare sexuală.

Acesta a purtat prin Skype mai multe sesiuni video cu românca, contra unor sume de bani. Bărbatul îi cerea mamei: „să îi facă sex oral minorei, să urineze pe aceasta, să o penetreze cu degetul anal şi genital, să o stimuleze sexual folosind jucării, să îşi sugă lapte din sân şi să o sărute pe minoră cu limba“, conform referatului realizat de procurorii DIICOT. Mai mult, mama de doar 24 de ani, s-a oferit chiar ea să îl folosească în „show-urile” live şi pe fiul său care acum are 3 ani.

FBI a pus la dispoziţia anchetatorilor români şi filmuleţele de pe calculatorul americanului, care dezvăluie agresiunile la care Onu şi-a supus copiii. 

Femeia şi-a recunoscut faptele de care a fost acuzată şi le-a povestit poliţiştilor că şi-a exploatat sexual fiica încă de când copila avea vârsta de 4 luni, tot prin Skype, contra unor sume de bani oferite de clienţi din străinătate. Ea riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 5 la 12 ani.