Şefa Cancelariei Prefectului, Mirona Olteanu, şi-a dat intempestiv demisia din funcţie săptămâna trecută, la doar 5 luni de când fusese învestită ca om de încredere al prefectului Gavrilă Ghilea.

Bihorel a aflat că fosta jurnalistă de la TTV a fost pur şi simplu sacrificată, adevăratul motiv ce stă la baza plecării Mironei fiind nu faptul că aceasta s-ar fi săturat sau ar fi ars de nerăbdare să plece "în privat", aşa cum a declarat oficial, ci o... blondă.

Mai precis Adelina Coste care, proaspăt demisionată din postul de subprefect, îşi doreşte să revină pe cel vechi, de şef al Cancelariei Prefectului, de unde va putea şi să fie mâna dreaptă a lui Ghilea, dar şi să facă politica PDL-ului în campania electorală, în care s-a angajat ca pretendentă la un loc în Consiliul Local Oradea.

E doar o chestiune de zile până când Adelina îşi va recăpăta funcţia, aşa că singura dilemă rămâne următoarea: în cazul în care va şi câştiga un loc în Consiliu, cum o să împace cele două poziţii, de ales local şi de şefă în Prefectură. Că la ce siluetă are, nu poate sta în două luntri...