Pentru prima oară în ultimii ani, spectacolele de Revelion nu au mai fost organizate în Parcarea Independenţei, din cauza lucrărilor la noul parking subteran, ci lângă Primărie, pe porţiunea dintre Biserica Sfântul Ladislau şi Crişul Repede.

Însă în jurul orei 23, pe lângă mulţimea adunată în faţa scenei, orădenii s-au aliniat şi pe trotuarele Podului Ferdinand, astfel încât, pentru a evita accidentele, Poliţia Rutieră a închis circulaţia pe pod pe la ora 23.30.

În ciuda frigului, orădenii au răbdat şi chiar au cântat pe, ici pe colo, cu invitaţii speciali Mircea Vintilă şi formaţia Compact.

În ultimele clipe din anul 2012, petrecăreţii au început numărătoarea inversă, iar apoi au primit noul an strigând "La mulţi ani!" şi închinând cu şampanie. Singurul lucru care le-a cam stricat cheful a fost faptul că, din cauza ceţii dense, focurile de artificii pregătite de municipalitate s-au văzut foarte slab, iar unele aproape deloc.

Chiar şi aşa, mulţi dintre orădeni au mai rămas aproximativ jumătate de oră în centrul oraşului pentru a cânta şi a le ura prietenilor şi familiei toate cele bune în noul an.

La mulţi ani!