Centrul Oradiei a fost locul perfect de petrecere pentru numeroşi orădeni la trecerea dintre ani. În timp ce unii orădeni au ales să iasă în centru doar cu câteva minute înainte de momentul trecerii în 2014, mulţi s-au adunat în Piaţa Unirii din ultima oră a anului 2013, ca să asculte artiştii locali care au urcat pe scena din aer liber. Cele mai multe aplauze le-a primit Crăciuniţa BIHOREANULUI, Denisa Moşincat, fostă concurentă a emisiunii TV "Vocea României", care le-a cântat orădenilor şi celebra melodie "Happy New Year" a trupei ABBA.

Indiferent de vârstă, niciunui petrecăreţ nu i-a lipsit din mâini sticla ori paharul de şampanie, astfel că, după numărătoarea inversă specifică momentului, fiecare a închinat cu cei dragi, în speranţa unui an mai bun.

Orădenii au avut parte şi de ghinion, însă. Ceaţa deasă lăsată asupra oraşului încă din timpul zilei i-a împiedicat să vadă focul de artificii pregătit de municipalitate, la fel cum s-a întâmplat şi la Revelionul 2013. Cel mult, orădenii au putut vedea culorile artificiilor răspândindu-se în ceaţă, dar nu şi spectacolul propriu-zis. Aşa că, deşi şi-au pregătit smartphone-urile ca să pozeze "minunea", spectatorii n-au prea avut ce poza.

De altfel, în primele ore din noul an, toată zona de câmpie a judeţului Bihor a fost sub avertizare cod galben de ceaţă, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie.