Hotelul DoubleTree by Hilton Oradea împlineşte, joi, doi ani de existenţă, prilej cu care a decis să cheme orădenii să sărbătorească alături de angajaţii săi, într-un mod inedit şi propriu.

"În data de 25 septembrie 2014, membrii echipei DoubleTree by Hilton Hotel Oradea, brand-ul cunoscut pentru faptul că îşi întâmpină clienţii cu legendara prăjitură caldă cu ciocolată, vor aduce campania internaţională "Cookie Care" la Oradea. Membrii echipei vor împărţi fursecuri trecătorilor de pe pietonala din centrul oraşului între orele 17:30 şi 18:30, în speranţa de a aduce un zâmbet cu o surpriză dulce", arată reprezentanţii concernului într-un comunicat.

Singurul hotel de cinci stele din oraş, DoubleTre by Hilton s-a născut în 2012, în urma unei investiţii importante a proprietarilor SIF Banat Crişana şi SC Calipso SA, făcând parte dintr-un lanţ de peste 400 de hoteluri la nivel internaţional şi aducând spaţii de cazare sub brand internaţional pentru prima dată la Oradea.

"Sărbătorim 2 ani de realizări, în care am livrat promisiunea brandului "Locul unde detaliile contează", oferind cel mai ridicat nivel de servicii şi transformând hotelul într-un punct de reper pentru serviciile de ospitalitate ale oraşului Oradea", afirmă reprezentanţii concernului, într-un comunicat.

"În fiecare zi în hotelurile noastre avem ocazia de a schimba ziua unui client cu un gest simplu de a oferi acest fursec cald cu ciocolată. Este un gest mărunt, dar care îi determină pe clienţii noştri să zâmbească, şi dorim să împărtăşim acest sentiment cu cât mai mulţi oameni şi le dăm posibilitatea de a împărţi acest gest şi cu alte persoane", a transmis Ulrich Hoffmeister, manager general.

Astfel, joi după amiază, după ce la ora 17 vor participa la un marş moto alături de motocicliştii de la White Wolves, angajaţii vor distribui fiecărei persoane câte două prăjiturele: una pentru sine şi una pentru a o da mai departe cadou.

Toată lumea poate să se alăture iniţiativei, inclusiv pe Facebook, incluzând în mesajul său #CookieCare pentru a transmite mai departe povestea fursecurilor Hilton.

Hotelul DoubleTree by Hilton Oradea este localizat pe strada Aleea Ştrandului nr. 9, Oradea, Romania, 410051. Mai multe detalii şi rezervări se pot face accesând pagina dedicată de internet la www.oradea.doubletree.com sau la numărul de telefon +40 (0) 259 259 259.