Wilmark şi dansatorii lui au făcut spectacol, sâmbătă seară, la ERA Park. Pasionaţi ai dansului, de la copii mici până la adolescenți și chiar bunici, s-au strâns la Samba Gold Show, spectacolul oferit de centrul comercial cu ocazia aniversării de 8 ani.

Seara a fost plină de multă culoare, prezentări de modă şi dans. Samba, Cha-cha şi alte ritmuri exotice i-au însufleţit pe cei prezenţi, în frunte cu celebrul dansator şi membrii Wilmark Dance Academy. Spectatorii au putut asista şi la demonstraţii de Capoeira, acompaniate de muzică live specifică, de la grupul de capoeira Alto Astral.

Publicul a avut parte şi de surprize. În timp ce copiii au primit baloane şi măşti, s-au acordat şi premii instant, dar şi un set de mobilier, un iphone sau un coş de cumpărături. La un moment dat, Wilmark chiar i-a provocat pe participanți să danseze cât mai bine, premiindu-i pe doi dintre ei cu vouchere de câte 100 de euro, constând în intrarea la cel mai important eveniment latino din acest an, Salsa Week, de la Vama Veche.

De altfel, ziua de sâmbătă, când ERA Park a sărbătorit sâmbătă 8 ani de la înfiinţare, a fost plină de evenimente, pentru întreaga familie.

Sursa foto: www.emiltrifa.ro