Pe 6 decembrie, pe lângă Moş Nicolae, Lotus Center îşi sărbătoreşte "ziua de naştere", astfel că vineri centrul comercial va marca 11 ani de Beauty, 11 ani de Bucurie, 11 ani de Evenimente şi 11 ani de Shopping cu o multitudine de surprize pentru clienţi.

Potrivit unui comunicat transmis presei, 11 ani de Beauty vor fi marcaţi prin amplasarea unor standuri special amenajate de coafură şi make-up, la care clientele vor beneficia de şedinţe gratuite de înfrumuseţare asigurate de specialişti în domeniu de la Farmacia 3, Yves Rocher şi Cosmo Beauty School, pe bază de programări prealabile la Biroul de Informaţii. De asemenea, la Sensiblu, clienţii vor avea ocazia de a participa la o testare de produse, între orele 14-18.

11 ani de Bucurie se vor sărbători prin evenimente şi activităţi tematice dedicate copiilor. "L-am invitat alături de noi şi pe Moş Nicolae, care îi va aştepta pe copii în 5 şi 6 decembrie cu pacheţele pentru ghetuţe, cu ateliere creative, muzică şi multă voie bună. Evenimentele pentru copii din cele două zile încep la ora 17:00, iar Moş Nicolae va fi prezent la etajul complexului, începând cu ora 18:00!", arată comunicatul centrului commercial.

Cei 11 ani de Evenimente speciale vor fi celebraţi printr-un concert special de colinde de ora 19. În plus, de la ora 20, centrul comercial continuă seria preselecţiilor din cadrul concursului de talente Artist de Bihor, cu cea de-a doua etapă, tot la etajul Lotus Center.

"Nu în ultimul rând, vom sărbători şi 11 ani de Shopping, oferind clienţilor noştri o zi specială de cumpărături la reducere, un bun prilej prin care aceştia vor sărbători alături de noi şi totodată îşi vor face cumpărăturile pentru sărbătorile de iarnă, la cele mai atractive preţuri şi oferte", mai arată comunicatul organizatorilor.