Loredana le-a spus orădenilor povestea ei, sâmbătă seara, în show-ul pe care l-a dat la Casa de Cultură a Sindicatelor. În faţa unei săli pline, cântăreaţa a schimbat mai multe ţinute, dar - cum şi-a obişnuit fanii - şi mai multe genuri muzicale.

Fanii ei au putut-o asculta cântând primele ei hituri de pe vremea când câştiga, la 16 ani, Festivalul de la Mamaia, dar şi melodii ţigăneşti ori hituri recente precum "APA", interpretat alături de Cabron.

Show-ul n-a dus lipsă de momente deosebite. Spre exemplu, la un moment dat, dansatorii Loredanei au apărut pe scenă pe tocuri extrem de înalte, iar apoi, unul dintre ei a dansat la bară, spre mirarea şi încântarea doamnelor.

În alt registru, Loredana l-a invitat pe scenă pe interpretul de muzică populară Cornel Borza, cântând o melodie din repertoriul acestuia. "Costumul popular pe care-l port este autentic, din muzeul domnului Borza", le-a spus Loredana spectatorilor, adăugând că folclorul bihorean este pe locul al doilea în topul preferinţelor ei, după cel moldovenesc.

Un alt moment inedit a fost cel pe care Loredana l-a plănuit împreună cu orădeanul Călin Pop, liderul formaţiei Celelalte Cuvinte. "În liceu aveam un coleg care asculta doar rock, iar eu eram cu muzica pop. Dar toată viaţa mi-am dorit să cânt o melodie...", a spus Loredana, referindu-se la "Un sfârşit e un început". După duetul celor doi, vedeta a mărturisit: "Mi s-a împlinit un vis".

Show-ul adus de Lori la Oradea a fost bine primit de spectatori, drept dovadă aceştia au chemat-o de mai multe ori la "bis", unde le-a cântat, printre altele, melodia "Bună seara, iubito". Totuşi, momentul nu a fost cel aşteptat din cauza faptului că, în locul lui Ion Caramitru, o parte din versuri au fost "recitate" de Cabron, care a recunoscut că preferă să le citească de pe telefon decât să se încurce.