Cele mai moderne dotări pentru învăţare şi perfecţionare în make-up, cosmetică medicală şi manichiură sunt prezente, acum, în Oradea în cadrul celei mai noi academii, Loomience – Academy of Fine Beauty!

Cursurile acreditate sunt recunoscute atât în ţară cât şi în străinătate.

Fondatorul Loomience – Academy of Fine Beauty este LUMINIŢA SABĂU, care după o experienţă de peste 15 ani în domeniu şi multiple stagii de specializare în străinătate a decis să construiască în Oradea un institut de educaţie la nivelul celor din Europa şi Statele Unite.

"Am acumulat în ani importanţi de practică şi prin participările la masterclass-uri conduse de cei mai apreciaţi specialişti din domeniul cosmeticii şi make-up-ului, un set de cunoştinţe inegalabile ca valoare şi o experienţă fantastică. Am simţit că trebuie să transmit mai departe această experienţă atât tinerilor, cât şi seniorilor din domeniu. Nu toată lumea are acces la specialişti de talie mondială care fac diferenţa în domeniul nostru. De acum, prin Loomience, voi putea să realizez acest transfer de cunoştinţe şi experienţă acumulată către studenţii academiei noastre”, a spus Luminiţa Sabău – Fondator Loomience Academy of Fine Beauty.

Program educaţional superior

Loomience - Academy of Fine Beauty şi-a propus ca prin experienţa trainerilor, atenţiei acordate fiecărui cursant în parte, dotărilor, mediului prietenos şi modern, să creeze un program educaţional superior.

"Dorim să oferim cele mai bune servicii de formare profesională, aceasta este misiunea Loomience. Pentru Loomience este o datorie de onoare să contribuie la formarea viitoarelor generaţii. Dorim să descoperim talentul şi să contribuim la modelarea lui pentru a forma generaţii de profesionişti." Luminiţa Sabău – Fondator Loomience Academy of Fine Beauty.

Grupe restrânse de cursanţi

Laboratoarele Loomience Academy sunt dedicate exclusiv activităţilor de instruire. Spaţiile de instruire teoretică sunt separate de cele pentru activitatea de pregătire profesională. Spaţiile pentru partea profesională sunt dotate cu aparatură de ultimă generaţie şi produse profesionale, asigurându-se astfel o pregătire la cele mai înalte standarde ale momentului.

Datorită numărului restrâns al cursanţilor, impus de standardele academiei, corpul didactic va putea oferi atenţia necesară fiecărui cursant în parte. Loomience Academy garantează toată implicarea şi suportul necesar pentru ca un cursant, aflat la început de carieră, să aibă garanţia însuşirii tuturor abilităţilor necesare pentru a reuşi, ulterior, să se afirme.

Cursuri Loomience Academy of Fine Beauty

1. AUTOMACHIAJ (SELF MAKE-UP);
2. CURS MAKE-UP BASIC – CURS ACREDITAT ANC;
3. CURS MAKE-UP PERFECŢIONARE (AVANSAŢI);
4. CURS COSMETICIAN – CURS ACREDITAT;
5. CURS DE EXTENSII DE GENE;
6. CURS MICROBLADING;
7. CURS MANICHIURĂ-PEDICHIURĂ – UNGHII GEL;
8. CURS DERMOPIGMENTARE – curs de specializare.
9. COAFURĂ

Pentru informaţii suplimentare:

Sediul Loomience Academy - Bulevardul Decebal nr. 122/A – Oradea

Telefonic: 0771 021 484

Facebook: www.facebook.com/loomience

(Advertorial)