Tiberiu Negrean a fost eroul partidei dintre CSM Frigo Conty Oradea şi Hornets Kosice, din Interliga. Internaţionalul român a marcat de cinci ori şi a fost decisiv în succesul echipei orădene, care nu s-a putut desprinde de slovaci în primele trei sferturi deşi a condus la un moment dat cu 5-3 (goluri pentru CSM: Negrean 2, Diaconu, Kadar şi Creţu).

Mai mult, cu nouă minute înainte de final slovacii conduceau cu 6-5. Negrean a egalat la 6 în finalul sfertului trei, pentru ca tot el să-şi aducă echipa în avantaj în debutul sfertului patru, după care Kincses a ridicat scorul la 8-6.

Slovacii au revenit în joc, s-au apropiat la un gol, dar Barat a evitat egalarea, pentru ca Alex Popoviciu să aducă liniştea în tabăra orădeană: 9-7. La ultimul atac al partied, Tibi Negrean a stabilit scorul final: 10-7.

Spectatorii orădeni aşteaptă ultimul turneu final al Campionatului Naţional, programat de vineri până duminică la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, pentru a sărbători al patrulea titlu consecutiv al grupării orădene.