Odată cu inaugurarea laboratorului de radiologie şi imagistică medicală, Clinica Raze lansează programul "Pentru comunitate", program ce constă în efectuarea de investigaţii pe Computer Tomograf, Radiologie şi osteodensitometrie, în mod gratuit.

Investigaţiile se vor face în ultima zi de vineri din fiecare lună, pe bază de programare, şi este necesară prezentarea unui bilet de trimitere (simplu sau decontabil CAS) de la medicul de familie sau medicul specialist.

"Ca parte a comunităţii bihorene, considerăm că serviciile medicale pe care le oferim trebuie să fie accesibile tuturor, inclusiv acelor membri ai comunităţii care au venituri mai mici sau care nu pot aştepta din motive de sănătate.

În acest sens, ultima zi de vineri din fiecare lună revine comunităţii, de la 8 dimineaţa până la 8 seara, aparatele de ultimă generaţie (CT Siemens cu 64 de slice-uri, aparat de radiografie digitală Multix Impact şi osteodensitometru digital) fiind dedicate în totalitate acestei acţiuni.

Cei care au nevoie de acest tip de investigaţii se pot programa la telefon 0359 411 100, trebuind să prezinte la momentul procedurii un bilet de trimitere semnat de medicul de familie sau specialist.

În cazul în care medicul a cerut investigaţii cu substanţă de contrast, este obligatorie o analiză pentru determinarea nivelului de creatinină şi achitarea contravalorii respectivei substanţe de contrast (150 lei).

Misiunea noastră este de a asigura comunităţii servicii medicale la cel mai înalt nivel, misiune ce poate fi îndeplinită prin colaborarea tuturor medicilor, programul "Pentru comunitate" fiind un prim pas în acest sens", a transmis conducerea clinicii Raze.

În cadrul Clinicii Raze, pe lângă investigaţii radiologice şi de imagistică medicală, se mai pot efectua recoltare probe biologice, tratament şi consulturi medicale pentru specialităţile cardiologie, chirurgie generală şi chirurgie plastică, endocrinologie, obstetrică-ginecologie, medicină internă, reumatologie şi ortopedie.

Informaţii suplimentare puteţi găsi pe www.clinicaraze.ro

(advertorial)