Ce-i aduce pe cei dragi în vizită la tine? Să fie oare compania ta? Discuțiile de la masă? Priveliștea de la balcon? Poate. Dar, câteodată, e vorba doar de casa ta echipată complet și modern. Vorba aia: când la tine-i bine, toată lumea vine!

Când e dotată, așteaptă-te să fie vizitată. Casa.

Pentru unii, confortul de acasă e un pat încadrat de două noptiere cu fața spre un șifonier încăpător. Pentru alții, e un pat fără tăblie, somieră sau picioare. O saltea. Lejer, pe minimalism. Însă, confortul mai arată și așa: un aparat de aer condiționat plasat în cel mai înalt punct al casei – regele confortului termic vara; un boiler instant în baie – că-i belea să ai apă caldă la orice oră din zi și din noapte; centrală termică – ca să-ți fie bine de la toamnă încolo; purificator de aer – să mai cureți din energiile din casă. Dacă tot vorbim de energiile din casă, o să se tot adune, mai ales că cei mai buni evaluatori ai confortului din casa ta sunt vecinii, rudele și prietenii.

Orice achiziție nouă apare la tine în casă, trebuie să se instaleze și o rudă care să o aprecieze îndeaproape. Dacă nu reușește să-i servească pe toți ai tăi, nu e suficient de bună, nu? Și cine nu se simte fericit atunci când primește și validarea altora?

Disconfort de la prea mult confort?

Confortul unește, chiar dacă pentru tine poate deveni un pic inconfortabil. Oricât de ospitalieri apărem în ochii străinilor, când rudele stau peste noapte fără să te fi anunțat, îți pălește zâmbetul de altădată.

Ba un văr amețit de aburii apei calde își face duș la tine-n baie, ba mama soacră vine să-și mai relaxeze încheieturile pentru un mega proiect de croșetat la șemineul tău. Sau copiii vecinei, care acum se joacă pe parchetul fără covor, pentru că noua ta centrală termică nu stă degeaba. Să mai spunem că același văr, care s-a bucurat de apa caldă de la duș, acum parcă ar avea nevoie de un suflu proaspăt de răcoare? Nicio problemă! Că doar ți-ai luat și un aparat nou de aer condiționat. Și așa, l-ai rezolvat și pe văru’.

Adună-ți familia în jurul confortului de la Electrica Furnizare

Soluțiile pentru casa ta de la Electrica Furnizare îți oferă plajă largă de confort care să-i aducă pe cei dragi la tine acasă. Descoperă noile game 2023 la aparate de aer condiționat, purificatoare de aer, boilere, centrale termice, echipamente de încălzire, soluții fotovoltaice și pompe de căldură.

Dacă tot ții morțiș să ai casa plină, beneficiile la achiziție sunt și ele de luat în calcul: plata în 12, 24 sau 36 de tranșe egale, livrarea, transportul și montajul sunt gratuite, iar garanția are valabilitate între 2 și 5 ani, în funcție de produsul ales. Găsești oferte de la branduri cunoscute și apreciate în toate casele. Și dacă ai întrebări, primești toate răspunsurile la telefon, când ești sunat de consultanții de vânzări. Comandă online echipamente pentru casa ta de pe electricafurnizare.ro!

Veri, mătuși, cumetri sau vecini care să se bucure de ele, sigur ai tu!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!