Un tânăr de 19 ani a lovit, luni, o femeie de 68 de ani în Oșorhei, în timp ce circula pe ruta Oradea - Aleșd, la volanul unei autoutilitare. Făptaşul a fugit de la locul accidentului, iar polițiștii au descoperit ulterior că acesta nu deținea permis de conducere. 

Potrivit unui comunicat transmis de biroul de presă al Poliţiei Bihor, tânărul locuieşte în Oşorhei, iar accidentul s-a produs la ora 15.20 în aceeaşi localitate.

"În timp ce conducea o autoutilitară, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe o stradă laterală, iar la părăsirea drumului naţional a acroşat cu partea laterală stânga o femeie de 68 de ani, din localitatea Fughiu, judeţul Bihor, care circula pe bicicletă, în aceeaşi direcţie de deplasare, pe acostamentul din afara părţii carosabile, pe partea stângă a drumului naţional", se arată în comunicat.

Femeia a suferit leziuni uşoare.

Tânărul a fugit de la locul accidentului, fiind identificat ulterior de agenţii Postului de Poliţie Oşorhei, la domiciliu.

În urma mai multor verificări, autoritățile au descoperit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier continuă în prezent cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.