După ce petrecerea de nuntă s-a terminat, prezentatoarea TV Romana Fărcaş, care sâmbătă s-a căsătorit cu fotbalistul echipei ASA Târgu Mureş, Ioan Hora, s-a grăbit să voteze la referendumul de unire a Oradiei cu Sînmartinul.

Duminică dimineaţa, la ora 7 fix, îmbrăcată într-o rochie superbă de mireasă, Romana Fărcaş s-a prezentat la secţia de votare din zona Nufărul la care este arondată, însoţită de soţul şi de tatăl ei. Votul Romanei a fost primul în acea secţie. "Am terminat cu nunta şi am venit rapid la secţia de votare pentru că vrem să susţinem acest proiect important pentru Oradea. Am fost primii care au votat la această secţie", a spus orădeanca la ieşire.

Fosta prezentatoare a TTV şi TVS Oradea, Romana Fărcaş, actualmente realizatoare şi prezentatoare a emisiunii "Celebrity" de la Look TV, s-a căsătorit, sâmbătă, cu fotbalistul Ioan Hora, vicecampion naţional în acest sezon cu ASA Târgu Mureş, cu care are o relaţie de opt ani.

Ceremonia religioasă a avut loc, de la ora 19, la Catedrala Sfântul Nicolae, iar petrecerea s-a ţinut la Sala Queen Mary, cu 200 de invitaţi, inclusiv colegii de emisiune ai Romanei şi cei de echipă ai mijlocaşului orădean. Naşii însurăţeilor sunt Olivia (ex-Micula) şi Dorin Floruţa, cuplu care aşteaptă primul lor copil, respectiv Ovidiu Sala şi Yvette Sala Mîrza, prezentatoarea Digi24 Oradea.