La Administraţia Bazinală de Apă Crişuri s-au schimbat şefuţii, dar fără să fie vorba şi de o împrospătare. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Pásztor Sándor, a revenit în instituţie pe postul de director tehnic pe care i l-a ţinut cald un coleg din UDMR, Istvan Imre, care la rândul său s-a întors pe funcţia de şef sistem canal colector Crişul Negru. Cu această ocazie, Bihorel a descoperit că în instituţie s-a produs, discret, şi o altă permutare.

PSD-ista Valentina Ţoţa, care luna trecută a câştigat un mandat de primar în comuna Câmpani, nu mai este director de dezvoltare şi investiţii, cum o unsese colegul de partid Dorel Dume, funcţia fiind deţinută acum de ex-directorul ABA, Sorin Guler, şi el tot membru PSD.

Schimbarea nu s-a produs însă acum, ci imediat după instalarea liberalului Ionel Avrigeanu la conducerea instituţiei, din luna februarie, numai că ABA nu s-a sinchisit s-o anunţe. Încă o lecţie despre cum se împart funcţiile de şefi, bine plătite din bani publici: discret, discreţionar și... între ai noștri.