Laboratorul HUMANAMED şi cafeneaua "5 to go" din Oradea au lansat o campanie interesantă şi, cu siguranţă, binevenită.

Cum vizitele în laboratorul de analize cu cei mici le pot da, uneori, bătăi de cap părinţilor, aceştia primesc o mică răsplată din partea HUMANAMED, şi anume un voucher pe care-l pot folosi pentru a-şi achiziţiona o cafea de la "5 to go". Până la urmă, fiecare dintre noi avem nevoie de un "boost" de energie... 

Vizită cu arome 

Cu alte cuvinte, în cadrul campaniei "Mami, te duc la o cafea?", părinţii îşi duc copiii la analize la HUMANAMED (strada Tudor Vladimirescu nr. 8, etajul II), pentru a se lămuri că totul este în ordine cu cei mici, iar, indirect, micuţii le fac cadou părinţilor o cafea la "5 to go" (Piaţa 1 Decembrie nr. 2)

Organizatorii au pus la bătaie 300 de vouchere, pentru tot atâţia beneficiari. Cafeneaua la care vor ajunge aceştia din urmă a fost deschisă în Oradea de doi tineri antreprenori, Andrada şi Cosmin, care, vrând să iasă din zona de confort, au făcut o schimbare radicală şi s-au mutat din Bucureşti la Oradea, un oraş în care văd un mare potenţial de dezvoltare pe toate planurile. 

Ideea din spatele cafenelei "5 to go" este de a bucura oamenii cu o cafea aromată şi de calitate, cu o varietate de produse la preţuri pe care oricine şi le poate permite. 

Această cafenea este prima şi singura de acest tip din Oradea, în România funcţionând 180 de cafenele "5 to go". Brand-ul este 100% românesc, înfiinţat acum 5 ani şi aflat în deplină dezvoltare. Andrada mărturiseşte că pe viitor doreşte să deschidă încă 4 locaţii, în zone diferite din oraş, pentru ca orădenii să se poată bucura de experienţa şi vibe-ul "5 to go".

Micuţii curajoşi

Laboratorul HUMANAMED, al cărui manager general este Laura Chiana, pune în practică de mai mulţi ani diverse metode pentru a-i scăpa pe cei mici de fricile legate de vizita la medic sau în clinicile pentru analize. 

Micuţilor li se explică procedeul prin care se extrage sânge pentru analize, astfel încât să nu se teamă că li se întâmplă ceva rău şi, la final, ei primesc stickere colorate cu mesaje ca "Sunt o fetiţă curajoasă!" sau "Sunt un băieţel curajos!".

Mai mult, în cadrul altei campanii, la HUMANAMED micuţii care dovedeau că sunt cuminţi, dar în acelaşi timp curajoşi, primeau chiar o jucărie de pluş din partea gazdelor. 

HUMANAMED - un brand românesc, pornit la nivel local - efectuează o gamă largă de analize în domeniile Hematologie, Biochimie, Imunologie, Bacteriologie, Parazitologie, Alergologie, Toxicologie, Microbiologie, Endocrinologie, Hepatologie, Genetică, Medicina muncii, Medicină sportivă, precum şi pentru depistarea markerilor tumorali şi a consumului de droguri. De asemenea, laboratorul HUMANAMED efectuează şi analize speciale pentru gravide, teste Torch şi pentru depistarea sindromului Down.

Programările pentru serviciile de laborator se fac la sediul din strada Tudor Vladimirescu nr. 8, etajul II (fosta Policlinică pentru Copii), telefonic la numărul 0259-435.427 şi prin e-mail la adresa: laborator@humanamed.ro.

(Advertorial)