Lady Gaga a fost dată afară, sâmbătă seară, de pe Yankee Stadium din New York. Cântăreaţa era beată şi a avut un comportament indecent, anunţă femalefirst.co.uk, care îi citează pe responsabilii clubului de baseball.

Cântăreaţa americană se afla în loja VIP a stadionului. Acolo a băut fără reţineri whiskey direct din sticlă şi a început să-şi maseze sânii în faţa spectatorilor, care urmăreau un meci al echipei The New York Yankees.

Cu o seară înainte de acest eveniment, Lady Gaga a fost fotografiată, tot la un meci de baseball, în timp ce era îmbrăcată doar cu un sutien şi o pereche de colanţi.

Sâmbătă, cântăreaţa americană a trecut de securitatea de la Yankee Stadium, a ajuns în loja VIP, acolo unde i-a întâlnit pe jucătorii echipei de fotbal, cărora le-a spus că îi iubeşte foarte mult, de faţă cu nevestele lor.

Până la urmă, Lady Gaga a fost escortată în afara stadionului. Directorul clubului sportiv a declanşat o anchetă pentru a afla cum a reuşit femeia să treacă de cordonul de securitate.