Lansarea numărului 5 al revistei Familia va avea loc la terasa cafenelei Ristretto (B-dul Republicii, nr. 11, Oradea), în parteneriat cu Librăria Humanitas Oradea.

Noul număr al revistei Familia a pregătit cititorilor o ofertă literară bogată în cronici de carte, de film şi de teatru, interviuri, poezie şi proză, eseuri.

Amintim doar cîteva: un interviu cu criticul şi istoricul literar Mihai Iovănel, autorul primei Istorii a literaturii române contemporane de după Revoluţie, debutul poetei orădene Alice Bratiş, proze de Ioana Unk, Horia Corcheş şi Adrian G. Romila, cronici la apariţii editoriale recente şi foarte recente semnate de Andreea Pop, Marius Miheţ, Marius Chivu, Dan-Liviu Boeriu, Mihók Tamás, Radu Bejan. Coperta noului număr al revistei Familia este ilustrată cu o fotografie extrem de sugestivă a multipremiatului regizor de teatru Radu Afrim, apreciat de cunoscători inclusiv ca fotograf de excepţie.

Alături de membrii redacţiei se vor afla şi foarte tinerii actori Oana Serena Secară şi Ionuţ Şerban, care vor citi poezii şi un fragment de proză din numărul recent.

Prognoza se arată favorabilă, cu temperaturi de pînă la 21 de grade, tocmai bine pentru a savura o ceaşcă de coffee & culture.

Evenimentul va fi transmis live pe pagina noastră de Facebook, astfel încît să poată fi urmărit din orice colţ al lumii.

Vă aşteptăm cu drag!