Președintele Camerei Taximetriștilor Bihor, Iosif Rad, poreclit Gimi, este amenințat de colegi cu debarcarea de la volanul asociației profesionale. Gimi i-a supărat pentru că, săptămâna trecută, nu a organizat și în Oradea un marș de protest împotriva concurenței pe care le-o fac aplicațiile de „transport alternativ” precum Bolt și Uber, așa cum au făcut taximetriștii din alte 30 de județe.

„Cer public demisia domnului Iosif Rad (Gimi) din funcția de președinte a Camerei Taximetriștilor”, a cerut un taximetrist pe grupul acestora de pe Facebook.

Tipic românește, reacțiile colegilor au fost diferite: unii au susținut necesitatea organizării unui marș motorizat, alții au reclamat lipsa de chef pentru mișcări de protest, iar o altă categorie i-a ținut partea președintelui, arătând că, deși împărtășesc nemulțumirile colegilor, un miting auto ar fi inutil în actuala perioadă de tranziție după „rotativa” la guvernare.

Adevărul este că, din punct de vedere al traficului în Oradea, o acțiune de protest a taximetriștilor oricum n-ar fi fost vizibilă. Cu sau fără marș, traficul tot e blocat, de lucrările din oraș...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!