Cunoscuta interpretă de muzică populară Laura Lavric este acuzată de un muzicant dintr-o formație că l-a jignit și l-a pălmuit la o nuntă din localitatea Hârlău, judeţul Iaşi. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

Potrivit bzi.ro, neînţelegerile între Laura Lavric şi Iulian Cosmin M., muzicant într-o formaţie din Hârlău, ar fi început din cauza desfăşurării programului muzical la nunta respectivă, care a avut loc weekendul trecut. 

Solistul a relatat că în timpul evenimentului a fost lovit cu palma peste faţă de Laura Lavric şi numit "nesimţit".

„Nu cred că avea un motiv întemeiat pentru a acţiona astfel. Din câte înţeleg, problema ar fi fost cauzată de programul muzical, întrucât Lavric a ajuns mai devreme decât fusese stabilit şi a dat peste cap programul nostru. Am acceptat să o lăsăm să îşi facă programul, fără să comentăm, dar la finalul prestaţiei, ea a venit la mine, mi-a zis că sunt un nesimțit și m-a lovit peste față și a plecat. Totul s-a întâmplat în mijlocul nunţii, în faţa a aproximativ 400 de persoane", a povestit Iulian Cosmin M pentru publicația locală. 

Laura Lavric neagă acuzaţiile de agresiune fizică. Artista susţine că, de fapt, nu a lovit pe nimeni, ci doar i-a reproşat acestuia comportamentul său neplăcut.

„Minte. Am cântat la aceeaşi nuntă. În primul rând, el a fost obraznic, a făcut probleme şi acolo, la mire şi la mireasă. A spus că am intrat peste ei, dar nu a fost adevărat. A fost obraznic. Au spus şi băieţii din formaţie că este recalcitrant şi rău, aşa că nu se poate discuta cu asemenea persoane. Cine i-a dat o palmă? Nu are decât să zică asta. Nu l-am lovit. I-am zis: domnule, de ce ai fost obraznic? La care el: «Că aşa am vrut eu!». Atunci i-am zis că e un nesimţit", a declarat interpreta de muzică populară.

În urma incidentului, bărbatul a făcut o plângere penală, iar poliţiştii au declanşat cercetări în acest caz şi au deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

„Poliţia Oraşului Hârlău a fost sesizată de către un tânăr, în vârstă de 24 ani, despre faptul că în seara zilei de 20 iulie, în timp ce presta un program artistic la un eveniment pe raza oraşului Hârlău, ar fi fost agresat fizic, de o femeie. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe", au precizat reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!