Într-un mesaj postat pe Facebook, consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a comparat Antena 3 cu "un arsenal cu aparate de tortură cu grade diferite de dificultate" creat de Dan Voiculescu.

Astfel, în timp ce Dana Grecu şi Radu Tudor îl întrebau în mod repetat pe premierul Victor Ponta despre posibila numire a Codruţei Kovesi la DNA, în postarea de pe reţeaua de socializare Lăzăroiu a spus că rolurile lui Mircea Badea, Alessandra Stoicescu, Dana Grecu şi Mihai Gâdea sunt diferenţiate.

"Voiculescu şi-a făcut la Antena3 un fel de arsenal cu aparate de tortură cu grade diferite de dificultate. Când vrea să convingă pe cineva să facă sau să nu facă ceva (acum a venit rândul premierului) intră în funcţiune aparatele în ordinea dificultăţii. Întâi intri pe mâna lui Mircea Badea. Dar e destul de soft. Un fel de smuls unghiile de la degete. Pe urmă vine Alessandra Stoicescu. Acolo ţi se zdrobesc genunchii. So, no big deal. Vine Dana Grecu. Dana îţi rupe şira spinării. But u can still stay alive. The ultimate torture machine: Gâdea. Gâdea te jupoaie şi pe urmă pune sare. Mulţi uselişti n-au trecut încă nici măcar de Badea", a scris consilierul prezidenţial.