Poliţiştii locali au ridicat joia trecută un BMW ultimul răcnet ce fusese parcat în loc nepermis în dreptul restaurantului Dock Bistro & Bar pe strada Ady Endre.

Bolidul avea numere de înmatriculare din Ungaria, Candy-8, însă nu aparţinea vreunei starlete, cum ar crede unii. Proprietarul s-a dovedit a fi un  miliardar din Ungaria, Felföldi József, deţinător al unui brand de dulciuri care se vinde pe tot mapamondul.

Omul s-a dat singur în vileag, printr-o postare în grupul Facebook Info Trafic Bihor & Oradea, adresată Poliţiei Locale şi Consiliului Local Oradea, în care îşi cerea scuze pentru gafa făcută.

"Vin în fiecare săptămână în acest oraş minunat, unde îmi place să mă plimb, şi am lăsat maşina timp de o oră pe strada Ady Endre. Prin urmare, îmi cer scuze pentru parcarea ilegală a vehiculului", a scris miliardarul, care le-a mulţumit orădenilor pentru "amabilitatea şi sprijinul" acordat ca să-şi găsească maşina, iar în final a adăugat un PS în care descrie în termeni de-a dreptul elogioşi Oradea, ca fiind "printre cele mai frumoase bijuterii ale României", cu "o atmosferă proaspătă şi cool şi oameni uimitori".

"Sper că oraşul va câştiga din ce în ce mai multă popularitate în rândul călătorilor din întreaga lume. Aş dori să îi felicit pe orădeni pentru că au păstrat acest frumos oraş atât de dezvoltat şi strălucitor", a scris miliardarul, strângând sute de aprecieri din partea internauţilor.

Bihorel îi mulţumeşte şi el, pentru lecţia de decenţă din care ar putea trage învăţăminte şi şmecherii locali care-şi proptesc bolizii lângă terasele unde-şi beau cafeaua, iar apoi sună pe la şeful Poliţiei ca să reclame că sunt amendaţi...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!