Femeile care doresc să-şi capete încrederea în propriile forţe şi oamenii de afaceri interesaţi să-şi dezvolte puterea de convingere pot lua lecţii de... teatru. Neobişnuitele cursuri sunt predate de doi actori orădeni care garantează, însă, că nu vor învăţa niciun discipol cum să se "prefacă" pentru a-i păcăli pe alţii.

Actorie de nişă

Cursurile organizate de actorii Elvira Rîmbu şi Ciprian Ciuciu se desfăşoară la Clubul Constructorul din strada Ady Endre. Cum le-a venit ideea? "Femeile nu trebuie să uite de propria feminitate şi, deci, de faptul că au alte arme decât bărbaţii. Şi nu ne referim la calităţile fizice!...", spune Ciprian Ciuciu. Lecţiile pentru doamne şi domnişoare, susţinute de Elvira Rîmbu, urmăresc dezvoltarea încrederii în sine prin diferite exerciţii actoriceşti. Participantele vor învăţa să se folosească de mimică, să-şi perfecţioneze dicţia şi să-şi dezvolte imaginaţia. Şi oamenii de afaceri pot să folosească tehnicile actoriceşti în business, printr-un curs ce le este anume destinat. "Vom încerca să le combatem teama de a-şi expune ideile, să-i introducem în arta oratorică şi să-i ajutăm să înfrângă timiditatea", explică actorul.

Cei interesaţi se se înscrie la cursuri o pot face până pe 28 iunie, la adresa de e-mail cursdeteatru@yahoo.com sau telefonic la numerele 0745.252.638 şi 0726.716.426.