Chiar şi legată la pat de un hoţ care i-a spart casa, Amy Windom, o femeie din Atlanta, Statele Unite a reuşit să se salveze manevrând laptopul cu picioarele.

Hoţul îi pătrunsese în casă şi ameninţând-o cu pistolul i-a cerut femeii să îi arate unde sunt lucrurile de valoare. Până la urmă, acesta a legat-o pe Amy de pat şi a fugit furându-i maşina.

După ce s-a chinuit ore întregi ţipând după ajutor, Amy Windom şi-a amintit că hoţul nu i-a furat laptop-ul şi acesta era lângă patul de care era legată. Folosindu-şi picioarele, americanca a reuşit să ridice şi să pornească laptopul. Femeia a declarat apoi că cea mai grea parte a operaţiunii a fost aceea în care a trebuit să apese combinaţia CTRL+ALT+DEL pentru a se loga.

Amy a reuşit să-l pornească şi a intrat într-o aplicaţie de mesagerie vorbind astfel cu iubitul ei şi alertându-l pe acesta despre situaţia în care se află. Bărbatul a chemat Poliţia care a intervenit rapid şi a reuşit să găsească maşina furată prin împrejurimi, acesta fiind abandonată de hoţ.