Glasurile a 40.000 de oameni s-au unit duminică seară la Cluj, unde celebra trupă Depeche Mode a făcut un spectacol memorabil, în care au răsunat piese precum „Enjoy the silence”, „Personal Jesus”, dar și mai recenta „Where's the Revolution”, scrie digi24.ro.

Artiştii s-au declarat impresionaţi de fanii din România, atât pentru că le-au respectat intimitatea, cât şi pentru că i-au trimis torturi lui Martin Gore, a cărui zi de naştere a fost duminică.

Peter Gordeno, muzician care a însoţit trupa, a povestit, duminică, pe pagina de Facebook a trupei Depeche Mode, că la prânzul luat de membrii formaţiei în Cluj-Napoca, înainte de concert, fanii români i-au dăruit torturi vegane lui Martin Gore cu ocazia zilei sale de naştere. De asemenea, în timpul concertului, fanii români i-au cântat lui Gore "La mulţi ani!".

Britanicii au demonstrat că, la mai bine de 35 de ani de când s-au lansat, și-au păstrat același spirit tânăr. „A fost extraordinar. Al treilea concert Depeche Mode. Fiecare mai bun decât celălat, iar Dave a fost într-o formă extraordinară, Martin - ziua lui nu mai vorbesc. Sunt fan din 80-82, ceva de genul ăsta”, a mărturisit un fan, la Digi 24.

Depeche Mode a fost pentru prima dată la Cluj Napoca.