Tinerii din Clubul Leo Black Eagle au organizat marţi seara competiţii sportive în cadrul proiectului "Leo Sports Day". Participanţii, care au plătit o taxă de înscriere de câte 5 lei, s-au întrecut în competiţii de fotbal, baschet, ping-pong şi volei.

Evenimentul a adunat în Parcul Brătianu peste 100 de tineri dornici să-şi arate abilităţile sportive. Cel mai popular campionat a fost de departe cel de fotbal, care a adunat la start 10 echipe. Participanţii au fost răsplătiţi cu câte un pahar de limonadă.

Atât ei cât şi trecătorii ori spectatorii au putut cumpăra prăjituri primite de la sponsori şi expuse pe un stand al Leo Black Eagle. Banii strânşi de pe urma vânzărilor dar şi cei adunaţi din taxele de înscriere vor fi donaţi orfelinatului din Bratca, care se confruntă cu probleme materiale. Suma pe care au reuşit să o strângă până la sfârşitul evenimentului va fi anunţată de organizatori în perioada următoare.

Tinerii filantropi au mai organizat o acţiune caritabilă pentru acest orfelinat. Pe 1 iunie, toţi membrii clubului le-au făcut o vizită celor 15 copii părăsiţi de părinţi şi le-au făcut cadouri, petrecându-şi ziua alături de ei.

Mădălina Jugrestean