Conducerea clubului Luceafărul Felix se află în tratative avansate cu tehnicianul Leo Grozavu, fostul antrenor al echipei din Seria I a eşalonului secund CSMS Iaşi (fosta Politehnica Iaşi).

Fost fotbalist la Relonul Săvineşti, FC Baia Mare, Dinamo, Ceahlăul Piatra Neamţ şi FC Saarbrücken (Germania), Leo Grozavu a antrenat mai întâi Armătura Zalău (2003-2005), apoi U Cluj (2005-2006), FC Baia Mare (2007) şi FC Botoşani (2007-2008), iar în acest sezon a pregătit echipa CSMS Iaşi, unde a fost demis la finalul turului de campionat, în urma căruia echipa condusă de el a terminat pe locul 6.

Grozavu îl va înlocui astfel la Luceafărul pe Călin Moldovan, care a fost destituit de pe banca tehnică a echipei tot după încheierea turului actualei ediţii de campionat. Interesant este că, precum lui Călin Moldovan, nici lui Leo Grozavu la Iaşi, nu i-au fost comunicate motivele concedierii.

"Nu ştiu nici acum de ce am fost schimbat din funcţie. Am fost judecat în lipsă, pentru că nu au avut curajul să-mi spună în faţă ce-mi reproşează. Nu au avut puterea să mă privească în ochi şi să-mi spună ce am greşit. Eu nu ţineam de scaun, nu aveam nevoie nici de clauză de reziliere, dar am vrut să văd doar ce au să-mi reproşeze oamenii din Comitetul Director. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar eu am preferat să-mi reziliez contractul. Nu m-au chemat pentru că nu existau argumente solide, iar eu veneam cu o documentaţie completă. Cu un raport amplu, nu pe o singură foaie scrisă de mână, în care explicam exact ce s-a întâmplat, unde s-a greşit şi ce trebuie făcut în continuare pentru a promova", a declarat în urmă cu câteva zile Leo Grozavu.