Actorul american Leonardo DiCaprio (40 de ani) şi cântăreaţa originară din Barbados Rihanna (26 de ani) au fost surprinşi împreună în mai multe rânduri în ultimele săptămâni, presa americană notând că cei doi artişti se afla la începutul unei relaţii, potrivit adevarul.ro.

Leonardo DiCaprio şi Rihanna au fost surprinşi împreună la petrecerea aniversară a designerului Nikki Erwin, organizată în vila Playboy, la care au participat şi alte celebrităţi, precum Hilary Duff, Tom Hardy, Naomi Campbell, 50 Cent, Pamela Anderson şi Paris Hilton. Mai mult decât atât, unul dintre invitaţi susţine că cei doi artişti s-au sărutat.

Nu este pentru prima dată când DiCaprio şi Rihanna sunt văzuţi împreună, cei doi petrecându-şi Anul Nou în clubul La Plage din St. Barths.

Pe de altă parte, într-un interviu acordat revistei "Elle", Rihanna a mărturisit că DiCaprio reprezintă o adevărată sursă de inspiraţie pentru ea. Fiind întrebată dacă se ghidează după anumite reguli, cântăreaţa a răspuns: "«Evită obişnuitul». Este un citat din Leonardo DiCaprio. Acesta este lucrul care te face să creezi, acesta este entuziasmul, acesta este fiorul."