Impresionând cu personalitatea aparte a designului său şi cu tehnologiile inovatoare de ultimă oră, Audi A8 vă oferă experienţe confortabile şi fascinante de călătorie.

La interiorul luxos oferit de Audi A8 L vă veţi bucura de spaţiu adiţional, pe care îl veţi savura zi de zi, în mod special din confortul excelent al scaunelor sale premium cu care este echipat pentru locurile din spate.

Desing-ul cu materiale rafinate şi finisaje precise confirmă din nou caracterului premium al acestei limuzine de lux. Scaunele Confort-Contur Individual opţionale pentru locurile din faţă şi scaunele din spate cu tetiere Confort opţionale, dar şi întreaga ambianţă generală vă îmbie să călătoriţi de fiecare dată la clasa de lux.

Luminile beneficiază de tehnologie de următoare generaţie, pentru farurile Matrix LED digitale opţionale sau blocurile optice spate OLED oferite în dotare standard – unice în segment.

Iar când comandaţi automobilul, veţi putea alege dintre două semnături luminoase diferite pentru luminile din spate. Mai mult, când automobilul staţionează, caracterul semnăturii luminoase va fi adaptat în funcţie de modul de conducere selectat.

Preţul modelului Audi A8 începe de la 83.700 (preţ fără TVA) pentru motorizarea 3.0 l TFSI ce dezvoltă 340 CP.

Ca niveluri de motorizare, puteţi alege între 3 variante pe benzină cu putere până la 571 CP (pentru modelul S8) şi una diesel de 286 CP.

Vă stăm la dispoziţie pentru oferte personalizate pe mail - la adresa cristina.deac@dc-oradea.ro; telefonic la 0259 47 88 47 sau direct în showroom-ul D&C Oradea de pe Calea Clujului nr 289!

(advertorial)