În organizarea Clubului Sportiv Şcolar "Mihai Viteazul" şi a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bihor, la Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul" din Oradea a avut loc duminică întrecerile ediţiei a III-a a Cupei 1 decembrie la skandenberg. Concursul a reunit la start 26 de concurenţi de la 7 licee orădene.

Regulamentul concursului a permis ca la fiecare catogorie o şcoală să aibă cel mult trei participanţi. Competiţia a fost rezervată doar elevilor din clasele IX-XII.

La braţ stâng s-a impus Aurel Laslău, de la Colegiul Tehnic "Traian Vuia", urmat de Andrei Ciordiş şi de Cristian Lazăr, ambii de la Colegiul Economic "Partenie Cosma".

În proba de braţ drept a câştigat Gheorghe Lucuţa (Colegiul Economic "Partenie Cosma"), urmat de Ovidiu Purtan şi Norbert Bede (ambii de la Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul").

La general, pe primul loc s-a situat David Biliboc, de la Colegiul Tehnic "Constantin Brâncuşi", urmat de Mihai Şandro, de la Colegiul Economic "Partenie Cosma" şi de Cătălin Popa, de la şcoala gazdă.

În ierarhia pe licee, prima poziţie a fost obţinută de Colegiul Economic "Partenie Cosma", locul secund de Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul", iar poziţia a III-a de Colegiul Tehnic "Traian Vuia".

La sfârşit, organizatorii au oferit premii sportivilor laureaţi, ce au constat în cupe şi diplome.