În urma meciurilor de fotbal care s-au desfăşurat săptămâna trecută în cadrul Cupei Liceelor, s-au stabilit câştigătorii fiecărei grupe, din cele patru. "Câştigătoarea grupei A este echipa Colegiului Gojdu, iar a grupei B, echipa Colegiului Partenie Cosma. Grupa C a fost câştigată de Liceul Teologic Baptist Emanuel, iar grupa D, de către echipa Liceului Lucian Blaga. În semifinale se vor înfrunta câştigătoarea grupei A cu cea a grupei C şi învingătoarea grupei B cu cea a grupei D", a declarat Alin Stoica, profesorul coordonator al meciurilor de fotbal din cadrul Cupei Liceelor, luni, într-o conferinţă de presă, desfăşurată la sediul Direcţiei pentru Sport a Judeţului Bihor.

Aşadar, miercuri, pe terenul liceului Onisifor Ghibu se va disputa atât meciul dintre echipa Colegiului Naţional Emanuil Gojdu şi cea a Liceului Teologic Baptist Emanuel cât şi partida dintre Colegiul Economic Partenie Cosma şi Liceul Teoretic Lucian Blaga. Finaliştii vor juca joi pentru titlul de campioni ai etapei locale la fotbal a Cupei Liceelor.

Indiferent de rezultat, ambele echipe finaliste vor juca în faza judeţeană, disputând meciuri cu echipele altor oraşe din judeţ, pentru stabilirea reprezentantei Bihorului în etapa zonală a competiţiei.

Tot luni, în cadrul aceleaşi conferinţe de presă, a fost anunţată şi prima ediţie a Cupei Prosper la karate modern, care va avea loc în perioada 6-7 martie la sala de sport a Universităţii. "S-au înscris deja 12 cluburi din ţară şi din Ungaria. Înscrierile continuă până joi şi sperăm că vor participa şi cluburi din Serbia", a afirmat Mezei Tunde, antrenoare la Clubul Sportiv Crişul.

La concurs vor participa karateca din toate categiile de vârstă, începând de la 6 ani şi până la seniori. Competiţia este organizată de Clubul Sportiv Prosper şi Direcţia pentru Sport a Judeţului, iar Oradea va fi reprezentată de cluburile CS Crişul şi CS Prosper.