Umorul, inventivitatea şi abilitatea de a pune în scenă un adevărat spectacol a fost provocarea la care s-au înscris Colegiul Tehnic Andrei Şaguna, Colegiul Economic Partenie Cosma, Colegiul Tehnic Traian Vuia, Liceul Teoretic Lucian Blaga şi Colegiul Tehnic Mihai Viteazul, în cea de-a treia ediţie semifinală a Balului Balurilor.

„Şatra" a fost tema pe care bobocii au trebuit să o pună în scenă, iar momentele create de ei au stârnit râsul celor din sală. După alte probe, precum cea în care bobocii trebuiau să şuteze la poartă sau cea în care galeriile s-au întrecut în decibeli, echipa Colegiului Tehnic Traian Vuia a fost desemnată câştigătoare şi s-a calificat în următoarea rundă. Pe locul al doilea s-a clasat echipa Colegiului Economic Partenie Cosma, iar locul trei a fost al trupei de la Liceul Teoretic Lucian Blaga.

Ca de fiecare dată, spectatorii au participat la tombola în urma căreia câţiva norocoşi s-au ales cu telefoane şi dvd-playere.

Marea finală a Balului Balurilor, programată pe 12 martie, va desemna cea mai bună echipă şi cei mai talentaţi boboci ai anului şcolar 2009-2010.